menu
Word Lid
Antwerpse Nieuwjaarsreceptie: Filip Dewinter en Tom Van Grieken trappen verkiezingscampagne af

Traditiegetrouw vond op de eerste zondag van januari de nieuwjaarsreceptie van het Antwerpse Vlaams Belang plaats. Gemeenteraadslijsstrekker Filip Dewinter en nationaal voorzitter Tom Van Grieken spraken in het oude stationsgebouw van Antwerpen-Dam de massaal aanwezige leden en sympathisanten toe. Terwijl Dewinter in zijn toespraak het beleid van burgemeester De Wever fileerde, keek Van Grieken hoopvol uit naar het kersverse verkiezingsjaar.

Laat u niet in de luren leggen

Filip Dewinter: “ ‘Geen avonturen, laat Bartje verder besturen’, was een uitspraak van de Antwerpse burgemeester naar aanleiding van een eindejaarsinterview. Ik voeg eraan toe: ‘Geen avonturen, laat Bartje verder besturen met socialisten, groenen en andere linkse figuren, zo legt Bart De Wever opnieuw de Antwerpenaren in de luren!’ De Wever is immers druk bezig met het veiligstellen van zijn burgemeesterssjerp. Hij laat nu en dan in de pers de spierballen rollen en noemt de steeds verder escalerende rellen ‘krapuleus gedrag’ waarna iedereen overgaat tot de orde van de dag. We hebben echter geen woorden, maar daden nodig. Het is tijd voor recht en orde! Het is tijd voor een harde aanpak! Het is tijd voor het Vlaams Belang!”

Loon naar werken

In tegenstelling tot wat de buitenwereld vaak verklaard, wordt onze partij volgens Van Grieken niet slapend rijk. “De wind die we vandaag in de zeilen hebben, is het resultaat van jarenlange noeste arbeid en onverzetbaar militantisme. De hoge scores in de peilingen komen niet uit de lucht gevallen. Onze mensen weten beter dan eender welke politicoloog wat er leeft onder de bevolking”, aldus onze nationale voorzitter. “Met uw stem en steun zetten we binnenkort de Vlaming weer op één en is het gedaan met de massa-immigratie die voor links in de eerste plaats moet dienen om kiesvee aan te trekken.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF