menu
Word Lid
Fractieleider Sam van Rooy klaagt criminele actie 'Code Rood' aan Deurnese luchthaven aan

Iets minder dan twee weken geleden bestormden 350 klimaatextremisten onze Deurnese luchthaven. Deze bende met in hun midden enkele Groen-parlementsleden maakten zich schuldig aan sabotage, vandalisme, geweld en intimidatie.

Fractieleider Sam van Rooy agendeerde deze onverdraagzame criminaliteit op de jongste gemeenteraad: "Gebouwen en kunstwerken bekladden of beschadigen, sportwedstrijden verstoren, banden van SUV's leksteken, wegen bezetten en hardwerkende automobilisten en vrachtwagenchauffeurs hinderen, ... De lijst wordt steeds langer, de acties van het klimaattuig steeds driester en tonen zo nogmaals de ware aard van partijen als Groen. Deze klimaatextremisten moeten KEIHARD bestraft worden! Mochten deze honderden activisten die de wet probeerden te overtreden niet klimaathysterisch, maar tegen open grenzen, mainstream media en politici zijn, zou men wel anders zouden piepen. Zwaarwichtige termen zoals ‘fascisme’ zouden dan in het rond vliegen."

Naast het veroordelen van dit steeds gevaarlijker wordende fenomeen, loofde van Rooy de assertiviteit van onze politiediensten.

Op de Facebook-pagina van Vlaams Belang Antwerpen vindt u het videofragment met de betreffende tussenkomst van fractieleider Sam van Rooy terug: https://www.facebook.com/Vlaam...

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF