menu
Word Lid
Toenemend antisemitisme op en rond Antwerpse scholen

Gemeenteraadslid Peggy Pooters en fractieleider Sam van Rooy agendeerden op de laatste gemeenteraad van het jaar het toenemende antisemitisme op en rondom de scholen in Antwerpen. Van Rooy vatte zijn betoog aan met de wens om in tegenstelling tot de voorbije decennia niet langer massaal Palestijnen toe te laten tot ons land. “Want dit zal het antisemitisme alleen maar doen toenemen”, aldus onze fractieleider.

Sam van Rooy: “Hoeveel is de politiekcorrecte campagne ‘Allemaal Antwerpenaar’ waard wanneer Joden doodsbang zijn en er een steeds grotere dreiging uitgaat van minstens een deel van de groeiende islamitische bevolking in deze stad? Plaats handhavers in de straten waar Joodse kinderen belaagd worden! Deze locaties zijn gewoon gedocumenteerd.”

“Onder socialistische schepenen Beels en Bachar zijn Joodse kinderen helaas niet langer veilig in onze stad”, besloot van Rooy.

Op de Facebook-pagina van Vlaams Belang Antwerpen vindt u het videofragment met de betreffende tussenkomst van fractieleider Sam van Rooy terug: (1) Facebook.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF