menu
Word Lid
Vlaams Belang Antwerpen feliciteert Geert Wilders met verkiezingsoverwinning en hangt Nederlandse vlag uit

Filip Dewinter: “Wilders toont de weg! Principieel, maar toch realistisch: wat in Nederland kan moet ook in Vlaanderen gebeuren.”

Aan het Vlaams Belang-kantoor op de Antwerpse Amerikalei 98 hangt vandaag naast een leeuwenvlag ook de Nederlandse vlag. Een eerbetoon aan Geert Wilders en zijn PVV die gisteren alle andere partijen hebben weggeveegd en een opvallende en spectaculaire overwinning hebben behaald.

Filip Dewinter: “Graag feliciteer ik mijn vriend en leeftijdsgenoot Geert Wilders met deze mega-verkiezingsoverwinning. Al sinds de oprichting van de PVV in 2006 ben ik een vriend en ‘compagnon de route’ van Wilders. Ik organiseerde vele manifestaties in Antwerpen en Brussel samen met hem. Ik heb hem altijd door dik en dun gesteund ook toen het moeilijk ging. Ik ben Geert dankbaar voor de steun die ik in Antwerpen altijd van hem mocht ontvangen. Ik nodig hem graag uit in Antwerpen waar hij graag komt winkelen en eten om samen de overwinning te vieren!”

Wilders is een voorbeeld voor het Vlaams Belang. Hij is een principieel man die de juiste klemtonen legt (immigratie en asiel beperken, zijn eigen volk terug op één plaatsen, de islam terugdringen, …), maar hij is realistisch genoeg om te beseffen dat hij de ambitie moet hebben om mee te regeren en dus moet zoeken naar samenwerkingsverbanden met andere partijen. Het komt er nu op aan een stem te geven aan de zwijgende meerderheid van de Nederlandse kiezers die verandering willen en kiezen voor een eigen-volk-eerst-beleid.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF